Välkommen

PIQUÉ Dans och träning startades i januari 2019 och erbjuder en ny form av gruppträning i Järvastaden.

Ordet "piqué" kommer från en fransk baletterm som kännetecknar en dansrörelse på tå.

Inspirationen hämtas från 7 års erfarenhet av dansträning i jazz, balett och show men även 11 år av cheerleadingens unika styrka, kroppskontroll och rörlighet.

PIQUÉ:s grundare och instruktör Maria Tenggren, har tränat på både elit- och hobbynivå samt utbildat sig vid Balettakademien och musikalskolan Base23 i Stockholm. Hon har även studerat träningslära vid Örebro universitet och erbjuder nu varje deltagare fysisk aktivitet på ett roligt och utvecklande sätt.

Här fyller vi på med en glad och stark känsla i kroppen samtidigt som vi engagerar våra grannar att dansa och träna tillsammans i Brotorpshallen. Kom med du med!

 


 

Höstterminen är äntligen igång!


 

På den här kursen dansar vi till olika typer av dans. Det blir inslag av jazz, balett, street och zumba och vi lär oss små knep som gör oss till starkare dansare. - Varje tisdag eller onsdag fram till den 4 december 2019!

På den här kursen jobbar vi i enkla övningar med vår egen kroppsvikt. Här bygger vi styrka och kroppskontroll medan vi ökar pulsen i olika tempon. Varje måndag eller onsdag fram till den 4 december 2019!

På den här kursen lägger vi fokus på att stärka bålen, bäckenbotten, ryggen och stora muskelgrupper i gravidvänliga övningar.Varje tisdag fram till den 3 december 2019!


 

Betyg från deltagare (12)


 

Gilla oss på Facebook

PIQUÉ Dans och träning

 

Följ oss på Instagram

@piquedansochtraning

Fler nyheter